Wie zijn wij

 "Verbinden en bemiddelen dat is mijn tweede natuur"

Hallo, ik ben Erik Schultink. Ik geef en krijg veel energie van het verbinden van verschillende mensen en partijen die voor elkaar van meerwaarde kunnen zijn.

Nieuwsgierigheid naar de persoon en diens wensen kenmerkt mij. Van nature en met plezier koppel ik partijen aan elkaar die iets voor elkaar kunnen betekenen.
Sinds 2003 deed ik dit ook beroepsmatig binnen de arbeidsbemiddeling en heb ik vele bedrijven helpen groeien door hen aan nieuw talent te koppelen en vele professionals aan een nieuwe stap in hun loopbaan.

In 2012 ben ik een opleiding gestart als vastgoedmakelaar, de opleiding heb ik in 2015 succesvol afgerond en ik heb daarna 2 jaar stage gelopen bij Immo-Top in Bree. Na het behalen van de bekwaamheidsproeve aan het BIV (Beroepsinsitituut voor Vastgoedmakelaars) in Brussel ben ik sinds 2018 erkend op het Tableau als Vastgoedmakelaar-bemiddelaar en heb ik onder mijn eigen naam al ca. 200 onroerende goederen mogen verkopen of verhuren in Hamont-Achel, Pelt, Bocholt, Lommel en verder in Limburg.

Ondernemen en verkoop zit in de familie Schultink. Mijn moeder Betty Schultink-Roozenbeek en vader Erwin Schultink kent u wellicht. Mijn familie is altijd zaakvoerder van Eurofilters in Overpelt geweest tot het overgedragen werd aan Miele.

Hoe mooi is het dat ik iedere ochtend mag opstaan om mensen te helpen met de verkoop/verhuur of aankoop/huur van een nieuw pand. Dit geeft mij een hoop voldoening en energie!

Verder ben ik samen met mijn echtgenoot Nathan, een trotse, voltijdse pleegpapa van een jongen en met regelmaat ook weekends en (delen van) schoolvakanties voor zijn zus.  We zijn ook hondenliefhebbers en hebben momenteel één teckel die is geadopteerd via Noodasiel Lommel.  

 

 

 

 

Ook wil ik u voorstellen aan mijn collega Greet Schuurmans:

Greet is geboren en getogen in het groene Achel. Daarnaast is Greet al heel lang actief binnen het Achelse verenigingsleven en heeft, mede daardoor, een groot netwerk.  Greet is iemand die ook tegenslag heeft gehad door een zwaar auto-ongeval waardoor ze een dwarslaesie heeft opgelopen en in de rolstoel is beland. Met karakter en doorzettingsvermogen heeft ze weer leren lopen, een sterke persoonlijkheid!  Ondertussen is Greet gehuwd met (meester) Fritz Jaspers, de zoon van dokter Jaspers, en hebben ze samen 3 tieners in huis: Robbe, Emme & Tuur.

Na een periode van stage, werkt Greet sinds 1 september 2020 deeltijds en is zij binnen 't Huys Vastgoed de ondersteuning bij commerciële en administratieve taken.  Mogelijk krijgt u haar eens aan de telefoon of ziet u haar eens bij een sleuteloverdracht of plaatsbezoek.

 

 

 

 

Onze kracht is uw voordeel:

 • Begin 2018 gestart als zelfstandig vastgoedmakelaar, dus ambitieus en daadkrachtig om een goede naam te vestigen in de regio, meer tijd om voor u, met uw wensen en uw pand aan de slag te gaan.
 • Geboren en getogen in Pelt, al geruime tijd woonachtig in Hamont-Achel & een groot relevant netwerk in de regio Pelt, Bocholt, Peer & Hamont-Achel en omliggende gemeenten. alsook over de grens in de regio Eindhoven/Valkenswaard
 • Ruime kennis van en ervaring met zowel de Belgisch-Limburgse/Vlaamse als de Nederlandse cultuur en manieren waardoor ik makkelijk en efficiënt kan schakelen met beide culturen.
 • Gunfactor vanuit oprechte interesse & enthousiasme, ondernemerschap en daadkracht
 • Recent en kundig opgeleid en professioneel door o.a. eigen BIV-nummer (erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar) en CIB-aangesloten (Confederatie van Immobiliënberoepen)
 • Up-to-date kennis van Vastgoeddeontologie en -wetgeving, bouwkunde en de vastgoedmarkt
 • Veel verkoop- en marketingervaring en -kennis.
 • Bovengemiddeld succesvol door sterke aanwezigheid en activiteit op social media
 • Samenwerking met Nederlandse makelaar (en dus eventueel ook zichtbaar op Funda) ZONDER MEERKOST!
 • Vaak ook naast de reguliere kantooruren bereikbaar
 • Afspraak is afspraak 

 

Leuk om te weten / Goede doel

Het is mooi centjes te verdienen met mensen een nieuwe thuis te bezorgen, daarom doneer(t) ik / 't Huys Vastgoed bij elke verkoop € 50,- aan volgende goede doel: https://www.youtube.com/watch?v=VDSbsNpQceM 

want... iedereen verdient een 't Huys!