Prachtige, instapklare, nieuwe (2022) & zeer energiezuinige (met zonnepanelen) eengezinswoning met gezellig terras en eigen onderhoudsvriendelijke tuin, grote leefruimte met open keuken, 3 slaapkamers, berging, kelder & eigen standplaats in ondergrondse parkeergarage, gelegen op de Grote Heide in Pelt (nieuwbouw onder goedkopere registratierechten - geen btw!!!)

Rijwoning voor € 359.000

Regenboogplein 6, 3910 Neerpelt
Ref: spir502
3 slaapkamers
1 badkamer
150,72m2 woonopp.
EPC: 59 kWh/m2
Bouwjaar: 2021

Omschrijving

NIEUW TE KOOP: Prachtige, instapklare, nieuwe (2022) & zeer energiezuinige (met zonnepanelen) eengezinswoning met gezellig terras en eigen onderhoudsvriendelijke tuin, grote leefruimte met open keuken, 3 slaapkamers, berging, kelder & eigen standplaats in ondergrondse parkeergarage, gelegen op de Grote Heide in Pelt.

Let op: vanaf nu te koop onder 3% registratierechten (overdrachtsbelasting) indien eerste en enige gezinswoning!

De eengezinswoning werd instapklaar opgeleverd met een keuken en badkamer en standaard 6 x 280Wpiek-zonnepanelen die inbegrepen zit in de verkoopprijs. Een luxere keuken, badkamer werden gekozen.
Ook de indeling van de woning is zorgvuldig uitgedacht.
Op gelijkvloers en eerste verdieping is er vloerverwarming.

Bespaar u van een hoop geduld, werk en onverwachte kosten van afwerking en kies nu voor het gemak van een echt instapklare & energiezuinige woning!

Details over de goede materialen van de ruwbouw en de hoogwaardige materiaalkeuze afwerking van deze woning vindt u in de bijlage (zie downloads).

Indeling:
Kelder met ondergrondse parkeerplaats (20,04 m2), berging (13,38m2) en toegang naar trappenhal
Begane grond: inkomhal & gastentoilet, royale leefruimte met open keuken, wasberging en toegang naar kelder en 1e etage (Het voortuintje en de achtertuin staan niet vermeld op de floorplans tussen de foto's, maar ziet u wel duidelijk in bijlage W6-A in de downloads)
1e etage: nachthal, 3 slaapkamers, badkamer, apart nachttoilet, berging

Ideaal voor:
- investeerders die de woning willen verhuren
- koppels en gezinnen die van huur naar koop willen overstappen of van een appartement naar een huis met tuin willen

Met zijn eigentijdse architectuur, degelijke en onderhoudsarme materiaalkeuzes en afwerkingsgraad, speelt dit project in op de nieuwste normen op het gebied van de residentiële woonprojecten. Wij wijzen ook op de unieke ligging met de gezellige besloten tuintjes tegenover kerk en school, gegeerd door ouders met kinderen en grootouders met kleinkinderen.
Individuele inrichting en afwerking is mogelijk in samenspraak met de promotor, voor zover dit technisch haalbaar is.

Investeerders in dit project kunnen stellen dat zij hier een veilige belegging realiseren, welke omwille van de unieke ligging op termijn een fikse meerwaarde kan opleveren.
In een eerste bouwfase werden er 4 woningen opgericht worden welke allemaal over een eigen privé ondergrondse parkeerplaats beschikken. Medio 2023 wordt de tweede bouwfase voorzien, met nog 6 nieuwbouwwoningen in dezelfde lijn.

Bekijk ook de info als plannen, kadastrale & stedenbouwkundige info, documenten, samenvatting lastenboek, kosten enz. bij de downloads.

De foto's en artist impressions geven u een indruk van de ruimtes.

Reageer nu online voor een bezichtigingsafspraak.

Beschikbaar in overleg.

---
U bent elke dag van harte welkom contact op te nemen met mij, Erik Schultink, zaakvoerder van en erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar bij 't Huys Vastgoed. Wilt u een huis of een appartement kopen of huren ? Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren ? Of wenst u gewoon meer informatie over vastgoed, de evolutie in de vastgoedprijzen of over de woningmarkt in Hamont-Achel, Pelt en omstreken ? Ik sta klaar voor u en zal u met plezier en zonder enige verplichting verder helpen. Bel of mail me nu! Huizen, appartementen, bouwgronden... kopen, verkopen, huren of verhuren. 't Huys Vastgoed, want... iedereen verdient een 't Huys!

(De inhoud kan onderhevig zijn aan wijzigingen en er kunnen verder geen rechten aan ontleend worden.)







Verdieping -1

Berging 13.38 m² en tevens toegang naar de ondergrondse garagestaanplaats en het gelijkvloers, berging valt eenvoudig af te scheiden: ideaal voor gebruik als kelder/zolder, fietsenberging (gelegen in de kelderverdieping).
Garage 20.04 m² Ondergrondse privatieve garageplaats
Kelder Zie Berging

Gelijkvloers

Inkomhal 7.4 m²
Keuken 1 De keuken is netjes opgeleverd en voorzien van fornuis, afzuigkap, aanrecht, koelkast, vaatwasser en combimagnetronoven een eiland met lades en wasbak met thermische kraan
Living 51.8 m² oppervlakte inclusief leefruimte, meegroei en open keuken
Terras 18 m² Royaal terras in een afgewerkte tuin van ca. 45,75m2
Wasruimte 8.1 m² Wasberging: ruimte voor wasmachine, droger, voorraadkast enz.
Wc1 1.7 m²

Verdieping 1

Badkamer 1 10.1 m² De badkamer is voorzien van een inloopdouche, handdoekradiator en wasmeubel met lavabo's. Er is vloerverwarming voorzien.
Nachthal 6.2 m²
Slaapkamer 1 13.3 m²
Slaapkamer 2 12 m²
Slaapkamer 3 10.5 m²
Wc2
Zolder1 3.6 m² / Berging (zolderfunctie)
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built Attest verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
G-score A
P-score A
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit Nee
Beschermd pand? Nee
Beschermd monument Nee
Beschermd landschap Nee
Beschermd cultuurhistorisch landschap Nee
Beschermd stadsgezicht Nee
Beschermd dorpsgezicht Nee
Beschermde archeologische site Nee
Beschermde archeologische zone Nee
Beschermd archeologisch monument Nee
EPC n° 72025-G-OMV_2018105102/EP7506/A001/D01/SD004
Energieklasse label A
EPC waarde 59 kWh/m²
59
Keukentype Hyper-Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Aardgas
Beschrijving verwarming De woning wordt verwarmd met een diepmodulerende en condenserende gaswandketel op aardgas, vloerverwarming in iedere (leef)ruimte en een dag-week thermostaat in de woonkamer. In de badkamer is een extra elektrische radiator voorzien. Het leidingnet tussen gaswandketel en vloerverwarming bestaat uit koperen WICU buis in een kunststof mantel of uit een VPE/zuurstofdichte buis in een kunststof ribmantel. De gaswandgenerator is steeds KVBG-gekeurd en van het gesloten type (HR TOP hoogrendementsketel). Hij neemt geen zuurstof op uit de binnenruimte. De aard en het vermogen van deze toestellen worden na studie definitief bepaald volgens genormaliseerde transmissieberekeningen. De plaats van de eventuele radiatoren is vastgesteld op de technieken plannen. Deze plannen worden ter inzage van de koper gesteld. Er is een individuele gasaansluiting voorzien voor elke wooneenheid.
Verwarmingsketel Individueel
Vloerverwarming ja
Centrale verwarming ja
Zonnepanelen ja
Bevloering tegelvloeren. In overleg is een andere vloer mogelijk
Schrijnwerk buiten Aluminium
Beglazing Dubbel glas
Bijkeuken ja
Huisdieren toegelaten ja
Aansluiting elektriciteit ja
Meter voor elektriciteit Individuele meter
Type elektriciteitsmeter Slimme meter
Aansluiting riolering ja
Aansluiting aardgas ja
Meter voor aardgas Individuele meter
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Meter voor waterleiding Individuele meter
Waterput ja
Inhoud waterput (liter) 5000
Prijs € 359.000,00
Vrij op bij akte na betaling
Tuin aanwezig ja
Tuintekst Tuin van ca. 45,75m2 met aangelegd terras, zie foto's voor meer info en indrukken.
Tuinoppervlakte 45.72 m²
Orientatie tuin N
Tuin inrichting Volledig aangelegd
Aantal douches 1
Aantal garages 1
Afstand tot openbaar vervoer 35 m
Afstand tot winkels 2900 m
Afstand tot school 35 m
Zijdelings zicht op zee ja
Instapklaar ja
Fietsenberging ja
Bebouwing gesloten
Bouwjaar 2021
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 2
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Woonoppervlakte 150,72 m²
Oppervlakte Gelijkvloers 76,54 m²
Oppervlakte 1e verdieping 60,80 m²
Oppervlakte 3e verdieping 33,42 m²
Elektrisch keuringsattest Verkregen, conform
Optionele informatie De elektra werd als vanzelfsprekend conform opgeleverd.
Renovatieplicht Niet ingegeven

De residentie is opgericht langs het Regenboogplein, een rustgevend binnenplein op de Grote Heide, gelegen tussen kerk & basisschool. Het plein welke gelegen is voor de woningen is een verkeersvrij verbindingspad. De verkeersafwikkeling situeert zich in de voorste zone langs de hoofdweg van De Grote Heide. De ligging aan het Regenboogplein heeft als prettig gevolg dat het gelegen is in het kerngebied van De Grote Heide, welke bovendien op fietsafstand ligt van het centrumgebied van de kern van Neerpelt. Voor het lange afstandsverkeer bevindt zicht een oprit naar de N74(Noord-Zuidverbinding) op slechts enkele kilometers. Van hieruit is de ontsluiting Hasselt-Eindhoven slechts een 30-tal kilometers en Antwerpen 90 kilometers. (oostwest via wisselaar Overpelt) De Grote Heide is ongetwijfeld een sterke groeier op gebied van residentieel wonen in de regio. Een residentie in deze kern is mede door het beperkte aanbod een schaars goed. Door de ligging in centrum van de woonkern, kan worden genoten van de diensten van het centrum, zonder dat hier enige overlast mee gepaard gaat. Kerk, basisschool en basisvoorzieningen bevinden zich op wandelafstand. De Grote Heide is door het kanaal gescheiden van de centrumkern van Neerpelt en op dit ogenblik is de recreatief-toeristische vermarketing van het gebied in volle expansie. Wij vermelden ook de uitzonderlijke ligging ten opzichte van het natuurgebied HAGEVEN op enkele kilometers en tot ver over de grens met Nederland. De administratieve, culturele, handels en horeca kern van Neerpelt bevindt zich op wandel of fietsafstand op enkele kilometers, over het kanaal. Hier bevindt zich het gemeentehuis, de seniorencampus, het scholenaanbod, winkels en terrassen en de wekelijkse zaterdagmarkt. Al gaande of fietsend wordt de rust van de groene kanaalomgeving ervaren en bevindt zich het Dommelhof met zijn culturele, recreatieve en sportieve infrastructuur in de directe omgeving.

Panden in de buurt